Tandberg bommet på pengejakt

Oslo Børs

Oslo Børs Foto: Junge, Heiko (Scanpix)

Fikk ikke inn pengene de skulle ha og dropper dermed hele emisjonen.

01.04.09 08:54

Tandberg Data og Tandberg Storage kan være på kanten av stupet.

NA24 - din næringslivsavis

I en melding onsdag skriver selskapet at emisjonen som skulle sikre selskapet 125 millioner i minimumsbeløp ikke ble fulltegnet, og at selskapet dermed ikke gjennomfører emisjonen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Tandberg Data har nå begynt forhandlinger for å få på plass en ny restruktureringsplan, skriver selskapet i en børsmelding.

En sentral del av denne planen er forlengelse av et sikret lån på 9,25 millioner dollar, og Cyrus Capital Partners har allerede akseptert en forlengelse av lånet for en periode på inntil 24 måneder, betinget av at øvrige elementer i restruktureringsplanen aksepteres og ferdigstilles med de involverte parter.

-Om denne planen vil bli gjennomført, medfører det at det tette samarbeidet med Cyrus Capital og Tandberg Data videreføres. Det er en viktig styrke for selskapet og dets kunder, sier CEO Pat Clarke i Tandberg Data

Tilleggsavtalen med Cyrus Capital Partners LP inneholder visse betingelser som må være oppfylt før den trer i kraft. Frem til tilleggsavtalen er signert og de nevnte betingelser oppfylt, har Tandberg Data bedt Oslo Børs suspendere selskapets aksjer og obligasjoner fra handel.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.