NA24.no

Tar gevinst i PGS

Aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets
Aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets (Nordea)
Nordea har funnet to andre alternativer å satse på.

Strategene i Nordea Markets har valgt å gjøre endringer i sin portefølje over anbefalte aksjer denne uken.

Det innebærer at de velger å ta gevinst i seismikkselskapet Petroleum Geo-Services etter at aksjen sterkt i forrige uke. Meglerhuset opplyser at aksjen har steget 15,5 prosent sist uke, og at den har blitt løftet 30,1 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen.

Som erstatning har Nordea valgt å ta oljeselskapet Noreco og IT-selskapet Atea inn i varmen.

- Økende sannsynlighet for strukturelle endringer, vår positive holdning til oljeprisen samt at den kommende kapitalmarkedsdagen i slutten av januar kan øke fokuset på Noreco gjør at vi finner aksjen attraktiv. Ettersom Atea blir det største IT-selskapet på Oslo Børs venter vi bedring i likviditeten og økt fokus på selskapet. I tillegg venter vi økte IT-investeringer vi supportere kursen i Atea, skriver Nordea i sin morgenrapport.

Denne uken vil strategene i Nordea derfor sates på Atea, Noreco, Renewable Energy Corporation (REC), Acergy, Kongsberg Automotive, Norsk Hydro, Royal Caribbean Cruises og Copeinca.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere