NA24.no

Tar opp PGS

Sist oppdatert:
Satser på at seismikkaksjen igjen kan bli en favoritt i markedet.

Morgan Stanley oppgraderer anbefalingen i seismikkselskapet Petroleum Geo-Service til overvekt fra undervekt. I tillegg hever de kursmålet til 66 kroner fra 48 kroner per aksje.

NA24 - din næringslivsavis

Det skjer etter omfattende nedgraderinger av resultatestimatene de siste månedene. Analytikerne i banken har tro på at aksjen igjen vil bli favoritt blant investorene og de øvrige analytikerne hvis markedsforholdene bedres, skriver Dow Jones Newswire.

Ifølge nyhetsbyrået har Morgan Stanley nedgradert anbefalingen og justert opp kursmålet i Subsea 7. Anbefalingen kuttes til likevekt fra overvekt, mens kursmålet økes med én krone til 87 kroner per aksje. De mener at det allerede er bakt inn i aksjekursen en bedring til mer normaliserte markedsforhold.

Aksjekursen i Petroleum Geo-Service blir løftet 3,64 prosent til 42,45 kroner. Det er den beste utviklingen blant de mest omsatte aksjene. Kursen i Subsea 7 stiger 1,05 prosent til 65,61 kroner.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere