*Nettavisen* Økonomi.

Tar over barneblader

Ragnhild Aarnes (38) er ansatt som ny daglig leder for Barnemagasinet AS og redaktør for BAM-bladene. Foto: Egmont Hjemmet Mortensen

Ragnhild Aarnes ny daglig leder i Barnemagasinet AS.

Ragnhild Aarnes (38) er ansatt som ny daglig leder for Barnemagasinet AS og redaktør for BAM-bladene. Barnemagasinet AS er utgiver av noen av landets største informasjonskilder til gravide, nybakte foreldre og småbarnsforeldre.

Aarnes kommer fra stillingen som forlagsredaktør i NRK Aktivum, en jobb hun har hatt siden 2008. Hun har tidligere lang erfaring fra stillingen som produktsjef med ansvar for utvikling av lisensprodukter i NRK Aktivum.

- Med Ragnhilds solide evner, bakgrunn og kompetanse er hun den helt riktige personen til å drive Barnemagasinet videre. Hun vil både sikre våre gode produkter og vår dominerende stilling i markedet, men også bidra til å utvikle selskapet med nye spennende konsepter, redaksjonelt og kommersielt, sier styreleder Gunnar Bleness i en melding.

- Det å få jobbe med en så etablert og anerkjent informasjonsleverandør til gravide og småbarnsforeldre er veldig spennende, sier Ragnhild Aarnes i meldingen.

- Jeg håper jeg kan bidra til å videreutvikle og befeste Barnemagasinets sterke posisjon blant jordmødre og helsesøstre, i tillegg til å være best på å formilde informasjon av høy faglig kvalitet til gravide og småbarnsforeldre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.