NA24.no

Tar over barneblader

Ragnhild Aarnes (38) er ansatt som ny daglig leder for Barnemagasinet AS og redaktør for BAM-bladene.
Ragnhild Aarnes (38) er ansatt som ny daglig leder for Barnemagasinet AS og redaktør for BAM-bladene. Foto: Egmont Hjemmet Mortensen
Ragnhild Aarnes ny daglig leder i Barnemagasinet AS.

Ragnhild Aarnes (38) er ansatt som ny daglig leder for Barnemagasinet AS og redaktør for BAM-bladene. Barnemagasinet AS er utgiver av noen av landets største informasjonskilder til gravide, nybakte foreldre og småbarnsforeldre.

Aarnes kommer fra stillingen som forlagsredaktør i NRK Aktivum, en jobb hun har hatt siden 2008. Hun har tidligere lang erfaring fra stillingen som produktsjef med ansvar for utvikling av lisensprodukter i NRK Aktivum.

- Med Ragnhilds solide evner, bakgrunn og kompetanse er hun den helt riktige personen til å drive Barnemagasinet videre. Hun vil både sikre våre gode produkter og vår dominerende stilling i markedet, men også bidra til å utvikle selskapet med nye spennende konsepter, redaksjonelt og kommersielt, sier styreleder Gunnar Bleness i en melding.

- Det å få jobbe med en så etablert og anerkjent informasjonsleverandør til gravide og småbarnsforeldre er veldig spennende, sier Ragnhild Aarnes i meldingen.

- Jeg håper jeg kan bidra til å videreutvikle og befeste Barnemagasinets sterke posisjon blant jordmødre og helsesøstre, i tillegg til å være best på å formilde informasjon av høy faglig kvalitet til gravide og småbarnsforeldre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere