NA24.no

TDC og Vodafone inngår partnerskap

Sist oppdatert:
TDC og Vodafone skal samarbeide i Norden.

TDC og Vodafone har nettopp annonsert et stort nordisk partnerskap. Det strategiske samarbeidet vil skape en samlet global plattform for TDCs og Vodafones kunder.

«Vårt samarbeid med Vodafone vil gjøre livet enklere for våre globalt orienterte kunder i Norden. Våre løsninger kan nå tas med til andre verdensdeler i full utstrekning og med alle funksjoner intakte. Også i forhold til roaming vil det være fordeler å hente», skriver TDCs nordiske direktør, Jens Munch-Hansen i en melding.

Vodafone og TDC har samarbeidet på det danske markedet siden 2001. Tidligere samarbeidet Vodafone på nordisk nivå med Telenor, men de er nå valgt bort til fordel for TDC.

«Vodafone har som verdens største privateide mobilselskap fritt valg på alle hyller når de skal velge samarbeidspartnere. Det er derfor svært gledelig at de nå velger TDC som medspiller i Norge og Norden. For meg er dette en bekreftelse på at TDC kvalitetsmessig er minst ett skritt foran alle andre på det nordiske bedriftsmarkedet», skriver administrerende direktør Ketil Kivedahl i TDC Norge i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere