*Nettavisen* Økonomi.

Tegn til bedring?

Foto: (Scanpix/Montasje)

Boligmeglere selger før visning igjen.

14.01.09 07:04

I helgen fikk vi den første pekepinn på om Norges Banks rentekutt på hele 1,75 prosentpoeng hjelper. De fleste ekspertene er usikre på hvor boligmarkedet vil gå dette året, og forrige helg var en av skjebnehelgene for boligselgerne.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge Finansavisen var mange boligmeglere positive til helgens visninger, og det rapporteres om at enkelte objekter igjen ble solgt før visning. En av disse var en bolig på Jar i Bærum, som ble solgt for 11,85 millioner kroner til en ivrig kjøper.

Det store rentekuttet fra Norges Bank var særlig rettet mot boligmarkedet, hvor norske forbrukere har hoveddelen av sin formue. I Oslo og Akerhus var det denne helgen over 1.000 visninger å velge mellom, så boligkjøperne hadde mye å velge i mellom.

- Vi gjorde en oppsummering på kontoret mandag, og er veldig positivt overrasket etter den første store visningshelgen. Oppmøtet på visningene var veldig bra, og kan tyde på at markedet er på riktig vei. Flere kjøpere kommmer ned fra gjerdet igjen, sier advokat Torbjørn Ek til Finansavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag