NA24.no

Teknisk Ukeblad kjøper nettsted

Ny sjef for Teknisk Ukeblad.
Ny sjef for Teknisk Ukeblad. (Teknisk Ukeblad)
Sist oppdatert:
Kjøper Bergensbaserte Mobili Media AS.

Mobilnettstedet Mobili.no ønsker Teknisk Ukeblad Media velkommen inn på eiersiden.

Teknisk Ukeblad Media AS kjøper seg opp i Mobili Media AS, som driver nettstedet Mobili.no.

Bergensbaserte Mobili.no har på to år vokst seg fra å være en lilleputt til å bli et av Norges beste nettsteder med forbrukerjournalistikk om mobil og mobilrelaterte tema. Nettstedet drives av journalister med lang fartstid fra mobilpressen.

- Vi skal vokse videre og fortsette å fokusere på vesentlighet, god forbrukeropplysning og å lage de beste testene i Norge, sier ansvarlig redaktør i Mobili.no, Marius Valle i en melding.

Mobili.no ble stiftet i 2009, og ble i begynnelsen drevet på dugnad på hjemmekontor av gründerne i selskapet. Siden den gang har nettstedet fått en stor lesermasse og skapt det som sannsynligvis er Bergens morsomste arbeidsplass.

Holder seg i Bergen
Selskapet vil fortsatt ha sin hovedvirksomhet i Bergen.

- Mobili.no er tuftet på godt gammeldags slit, og vi har alle dratt lasset for å komme dit vi er i dag. At vi nå får Teknisk Ukeblad Media inn som en medeier betyr at vi har et av Norges mest respekterte teknologiske fagblader i ryggen, sier journalist i Mobili.no, Marius S. Eltervåg i meldingen.

- Det er gjort en flott jobb med Mobili.no. Vi er svært fornyøde med at Mobili.no blir en del av vårt nettverk. Teknisk Ukeblad Media må vokse digitalt, og Mobili.no er et strategisk riktig tillegg til vår eksisterende virksomhet. I tillegg får vi styrket vår redaksjonelle kompetanse innen forbrukerteknologi, sier Jan M. Moberg, utgiver og administrerende direktør i Teknisk Ukeblad Media.

Teknisk Ukeblad Media AS vil med dette eie 60 prosent av Mobili Media AS. Tre av grunderne eier de resterende aksjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere