*Nettavisen* Økonomi.

Tekno-bling for romantiske piker

KJÆRLIGHETSBARN: Så vakkert blir det når bling og tekno parrer seg. Foto: (Active Crystals)

Disse vil få damene til å dåne på Valentine's Day.

29.01.09 15:54

(LXUS.no) Valentine's Day er like rundt hjørnet, og dersom du leter etter den perfekte gaven til dama - eller deg selv - trenger du ikke lete lenger.

I god tid før 14. februar har krystallmakerne hos Swarovski og elektronikkgiganten Philips paret seg, og produsert noen herlige kjærlighetsbarn som er midt i blinken for jenter som liker både bling og duppeditter. Noen av produktene har riktignok vært på markedet en stund, men nå er de kommet i nye, fargesterke varianter i anledning Valentine's Day.

Klikk på bildet for å forstørre.

LÅSER MINNENE: Dette vidunderet er både et smykke og en USB-nøkkel. Bedre blir det ikke... Foto: (Active Crystals)

Pent og praktisk

Active Crystals-kolleksjonen består av blant annet hjerteformede USB-nøkler og strassbesatte øretelefoner, og vil få enhver teknoelskende pike til å gå av hengslene av begeistring. Og det ønsker man vel i forbindelse med årets mest romantiske dag?

LES OGSÅ:

"Glitredutter" for bling-elskere

USB nøklene, som finnes i både hjerte- og låsvarianter, kan også brukes som smykker, og dermed er det ingenting som hindrer en aktiv kvinne i å være både praktisk og moteriktig på en gang.

Men dersom du er ute etter en mer sexy og kostbar presang til kvinnen i ditt liv, er heller ikke verdens dyreste vibrator et dårlig kjøp...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag