Tekno-bling for romantiske piker

KJÆRLIGHETSBARN: Så vakkert blir det når bling og tekno parrer seg.

KJÆRLIGHETSBARN: Så vakkert blir det når bling og tekno parrer seg. Foto: (Active Crystals)

Disse vil få damene til å dåne på Valentine's Day.

29.01.09 15:54

(LXUS.no) Valentine's Day er like rundt hjørnet, og dersom du leter etter den perfekte gaven til dama - eller deg selv - trenger du ikke lete lenger.

I god tid før 14. februar har krystallmakerne hos Swarovski og elektronikkgiganten Philips paret seg, og produsert noen herlige kjærlighetsbarn som er midt i blinken for jenter som liker både bling og duppeditter. Noen av produktene har riktignok vært på markedet en stund, men nå er de kommet i nye, fargesterke varianter i anledning Valentine's Day.

LÅSER MINNENE: Dette vidunderet er både et smykke og en USB-nøkkel. Bedre blir det ikke... Foto: (Active Crystals)

Pent og praktisk

Active Crystals-kolleksjonen består av blant annet hjerteformede USB-nøkler og strassbesatte øretelefoner, og vil få enhver teknoelskende pike til å gå av hengslene av begeistring. Og det ønsker man vel i forbindelse med årets mest romantiske dag?

LES OGSÅ:

"Glitredutter" for bling-elskere

USB nøklene, som finnes i både hjerte- og låsvarianter, kan også brukes som smykker, og dermed er det ingenting som hindrer en aktiv kvinne i å være både praktisk og moteriktig på en gang.

Men dersom du er ute etter en mer sexy og kostbar presang til kvinnen i ditt liv, er heller ikke verdens dyreste vibrator et dårlig kjøp...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag