NA24.no

Telenor beklager mobilkaos

Sist oppdatert:
I påsken hadde mange telenorkunder på Sverige-tur problemer med å ringe. Nå jobber Telenor for å hindre at det samme skjer under fotball-VM i Tyskland.

Det skriver Mobilen.no.

Massevis av nordmenn la påskeferien til Sverige, og det høye antallet førte til sammenbrudd i mobilnettet.

Manglet plass på linjene
- Vi hadde ikke tatt høyde for at det skulle være så mange nordmenn i Sverige samtidig og hadde ikke dimensjonert kapasiteten godt nok, sier Telenors dekningsdirektør for Norden, Bjørn Amundsen til Mobilen.no.

Amundsen kan ikke utelukke at det kan oppstå problemer også i fremtiden.

- Problemet som vi hadde nå i påsken er nå rettet opp. Men når svært mange nordmenn reiser til samme sted kan det oppstå problemer lokalt.

Fotball-VM
Dermed kan det bli kaos når fotballglade nordmenn tar turen til Tyskland for å følge fotball-VM, men Telenor lover å være forberedt.

- Vi skal selvfølgelig lære av det som skjedde i påsken. Nå forventer vi at rekordmange nordmenn skal besøke Tyskland i forbindelse med fotball-VM. Derfor jobber vi med å bedre linjekapasiteten mellom Norge og Tyskland, sier Amundsen til nettstedet.

Les flere saker på våre IT-sider .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere