NA24.no

Telenor finner tonen med finner

Foto: Knut Falch/SCANPIX
Sist oppdatert:
Skal samarbeide med finske Elisa.

Telenor Sverige danner sammen med finske Elisa et nordisk partnerskap. Sammen skal de utvikle, markedsføre og støtte kommunikasjonsløsninger til store og mellomstore selskaper i det nordiske markedet.

Partnerskapet dekker Telenors virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.

- Vi har hatt et langt og positivt forhold med Elisa, og vi tar nå dette ett skritt videre. Denne avtalen representerer et enda sterkere tilbud til selskaper med virksomheter i mer enn ett av de nordiske landene, i første om gang innen WAN og mobile tjenester. Vi ser en klar utvikling mot økt mobilitet, og våre kunder venter mye av fra de nordiske løsningene. Vi er glade for å komplettere vårt sterke nærvær i Norge, Sverige og Danmark med et tettere samarbeid på det finske markedet, sier Telenors Norden-sjef Morten Karlsen Sørby i en kommentar.

Han peker på at finske selskaper er de mest mobile i den nordiske regionen, og Karlsen Sørby mener at Telenor kan lære mye av utviklingen i Finland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere