NA24.no

Telenor gasser på i India

Foto: Andre Clark Utvik (NA24)
Telenor-datter lanserer i gigantmarkedet i delstaten Orissa i India.

- Jeg er svært fornøyd med det lanseringstempoet Uninor har vist i India. Dagens lansering markerer Uninors inntreden i nok et betydelig marked, og utgjør et solid bidrag til å øke et allerede omfattende indisk nedslagsfelt, sier konserndirektør Sigve Brekke i Telenors virksomhet i Asia i en melding.

Lansert mobiltjenester
Baksaas menn vil fortsette å støtte Uninor med kunnskap og erfaring slik at selskapet kan vokse og bli en foretrukket mobiloperatør i India heter det.

Uninor har i dag lansert mobiltjenester i den indiske delstaten Orissa, og øker med det sitt indiske nedslagsfelt til å dekke åtte telekomregioner: Orissa, Uttar Pradesh Vest, Uttar Pradesh Øst, Bihar (inkludert Jharkhand), Tamil Nadu, Kerala, Karnataka og Andhra Pradesh.

Første fase
Med Orissa tilbys Uninors mobiltjenester i Indias største delstater, og selskapets nedslagsfelt strekker seg som et sammenhengende belte gjennom Nord, Øst og Sør-India.

- Dagens lansering markerer også slutten på lanseringsplanenes første fase, skriver administrerende direktør Stein-Erik Vellan i Uninor

Nå flyttes hovedfokus over på å etablere og bygge betydelige markedsandeler i de delstatene der Uninors tjenester nå er tilgjengelige.

I Orissa er over 13.762 utsalgssteder klare til å møte kundene på lanseringsdagen. Sammen med et ytterligere distribusjonsapparat i de øvrige statene er deres mobiltjenester tilgjengelig i 225,000 utsalgssteder og 60 eksklusive Uninor-butikker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere