NA24.no

Telenor henter talerør

Jon Fredrik Baksaas, Telenor
Jon Fredrik Baksaas, Telenor Foto: Aas, Erlend (Scanpix)
Pål Kvalheim blir ny kommunikasjonsdirektør i Telenor.

Fredag var Telenor ute med en melding om endringer i sin ledelse.

Her kommer det frem Pål Kvalheim er blitt utnevnt til Senior Vice President, Corporate Communications. Han vil i denne rollen rapportere til konsernsjef Jon Fredrik Baksaas og delta i konsernledermøtene, heter det i en melding.

Bjørn Magnus Kopperud, konserndirektør og leder av Group People & Organisation er blitt utnevnt til assisterende regionsdirektør for Telenor i Sentral- og Øst-Europa. Han tiltrer sin nye stilling etter dagens kunngjøring og vil gå ut av Telenors konsernledelse. Senior Vice President og rådgiver til konsernsjefen, Ingvald Fergestad, vil midlertidig fungere som konserndirektør og leder av People & Organisation til endelig erstatter blir kunngjort.

I løpet av denne tiden, vil Ingvald Fergestad også ha ansvar for deler av det nåværende Group Communications og for en restruktureringsprosess, som tar sikte på å reorganisere og effektivisere deler av konsernstabene, opplyses det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere