NA24.no

Telenor kutter ringeprisen

Foto: Michael Blann (Getty Images)
Sist oppdatert:
Lanserer nye abonnement med nye ringepriser fra hjemmetelefonen.

I en melding skriver Telenor at de lanserer tre nye abonnement med nye ringepriser fra hjemmetelefonen. Telekjempen vil gjøre det vesentlig billigere å ringe til mobil, og Telenor presenterer et nytt abonnement med inkluderte minutter til både mobil- og hjemmetelefonen.

- Telenor er først i Norge og et av de første selskap i verden til å lansere et forhåndsbetalt abonnement som inkluderer det kunden har behov for av trafikk både til mobil- og hjemmetelefoner, skriver leder for privatmarked i Telenor, Svein Henning Kirkeng, i en melding. I tillegg til gratis minuttpris til hjemmetelefonen, får kunden hver måned 10 timer inkludert til alle mobilnett i Norge.

Med de nye abonnementene ønsker Telenor samtidig å gjøre det enklere for kunden å få oversikt over abonnementene samt sørge for at de får en mer forutsigbar faktura.

- Derfor har vi gått bort fra ulike priser til ulike operatører, sier Kirkeng. Dette gjelder både mobil- og hjemmetelefon. Videre har Telenor innført samme prisforskjell på bredbåndstelefoni og analog telefoni, uavhengig av abonnement, og tilbyr de samme tjenestene til samme pris i den grad de er tilgjengelige. Sammen med Superbredbånd, som vi også lanserer i dag, kan vi nå ta ut pakker i markedet med raske bredbåndshastigheter og lave markedsledende priser, skriver Kirkeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere