NA24.no

Telenor vurderer ytterligere bemanningskutt

Konsernledelsen I Telenor vil redusere bemanningen med  200 ansatte ved å legge ned deler av Telenor Global Shared Services ifølge avis.
Konsernledelsen I Telenor vil redusere bemanningen med  200 ansatte ved å legge ned deler av Telenor Global Shared Services ifølge avis. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Telenor vurderer å legge ned deler av selskapet Global Shared Services. 200 ansatte kan miste jobben.

I begynnelsen av mars ble det kjent at Telenor planlegger å kvitte seg med 450 årsverk i Norge i løpet av året. Årsaken er at selskapet må gjøre store investeringer på mobil og bredbånd. Alle ansatte fikk tilbud om sluttpakke, og selskapet skal etter planen kvitte seg med en av ti ansatte i Norge.

Nå vurderer konsernledelsen å redusere bemanningen med ytterligere 200 ansatte ved å legge ned deler av Telenor Global Shared Services, skriver Dagens Næringsliv ifølge NTB.

Selskapet er et internt selskap som utfører administrative fellestjenester innen økonomi, regnskap og intern kundeservice for hele konsernet i 13 markeder.

– Generelt vurderer vi i alle enheter i Telenor hvordan vi kan løse oppgavene på en best mulig måte. Vi ser også på Global Shared Services, sier informasjonssjef Glenn Mandelid i Telenor til avisen. (NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere