NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,90
Foto: Leon Neal

Test nye Facebook nå

Sist oppdatert:
Facebook har fått en stor oppgradering og du kan oppgradere selv nå.

Facebook har fått flere store oppdateringer i år, men den du kommer til å legge mest merke til er den som akkurat har blitt tilgjengelig. Alle profiler på Facebook vil etter hvert bli oppdatert med helt ny funksjonalitet, men du kan allerede nå teste hvordan det blir.

Klikk her for å oppgradere (klikk på den grønne knappen etter at du har logget inn)

Raskere oversikt

De nye funksjonene er at du i toppen av siden vil få en rask oversikt over personen du besøker (eller deg selv). Hvor personen jobber, når han eller hun er født og hvor man er fra/bor. I tillegg til et utvalg av bilder utover profilbilder (NB! Det kan ha uheldige konsekvenser hvis du, som denne artikkelforfatteren, har flere mindre pene bilder på Facebook - se bare under på bildet).

Mer deling

I tillegg kan du enklere dele hva du driver med, en slags mini Twitter-funksjonalitet muligens. Du får en større oversikt over hva du (og andre driver med). Det er også lettere å finne interessene for folk som du besøker, og du kan plassere dine viktigste venner i grupperinger. I tillegg er det enklere å finne venner du kjenner (mye av det som har vært på home er nå flyttet til profilen).

I tillegg har annonsene fått større plass...

Under ser du et skjermbilde av den nye profilen på Facebook: (Klikk for større versjon)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere