NA24.no

Tøft for Hard Rock Cafe

Selskapet har tapt 12 millioner de siste to årene.

Det rocker ikke av regnskapet til den velkjente kjedens Oslo-restaurant. Denne uken kom 2007-regnskapet inn, og det viser et omsetningsfall på vel 4,7 millioner.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Restautanten på Karl Johan solgte for 69,1 millioner i 2006, men dro bare inn 64,4 millioner i fjor. Underskuddene for de to årene beløper seg til nesten 12 millioner. Ved årsskiftet var egenkapitalen på minus 11,5 millioner, mens gjelden lød på 51,5 millioner.

- Styret anser likviditeten tilfredsstillende. Delvis på grunn av lån fra konsernselskap og delvis fordi selskapet i andre halvår 2008 har begynt å vise bedre resultat, heter det i årsberetningen.

Selskapet er ifølge 2007-regnskapet eid av Os Rock AB og Tommy Larsson med halvparten hver, og håper å kunne få et resultat som «er i nærheten av breakeven».

- Selskapet har også i første halvår 2008 hatt underskudd, men andre halvår har startet positivt og man forventer bedre resultat fremover, skriver styret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere