NA24.no

TGS endrer lederkabalen

Seismikkselskapet annonserer nå planlagte endringer i ledelsen og styret.

TGS-Nopecs mangeårige toppsjef Hank Hamilton vil nå trekke seg ut av den daglige driften og innta rollen som nye styreleder i selskapet. Dette blir varslet i en melding fra TGS-Nopec som planlagte endringer i ledelsen.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Samtidig med at Hamilton skal gå av som konsernsjef, så varsler Claus Kampmann sin avgang som styreleder. Det er dagens driftsdirektør, Robert Hobbs, som er utpekt som ny konsernsjef for TGS-Nopec.

Hamilton avslutter sin periode som leder av selskapet etter ha sittet i denne rollen siden 1995. Han har siden 1998 vært styremedlem i TGS-Nopec.

Endringene i styret vil bli lagt frem for generalforsamlingen i TGS-Nopec 4. juni, og de planlagte endringene forventes å bli effektuert samme dag.

Robert Hobbs ble ansatt i TGS som driftsdirektør i januar 2008 etter å ha vært leder av seismikkavdelingen i oljeselskapet Marathon Oil og hatt ni år i seismikkonsernet Veritas DGC.

- Disse endringen er i tråd med styrets langsiktige utskiftningsplan og Hank’s og mine ønsker. Jeg er overbevist om at med vårt erfarne ledelsesteam, med Robert, Hank og våe styremedlemmer vil vi være sterkere en noen gang og vil ha det beste teamet i vår bransje, sier avtroppende styreleder Claus Kampmann i en kommentar.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere