NA24.no

TGS starter nytt program

Skal samle inn seismikkdata utenfor Indonesia.

Seismikkselskapet TGS-NOPEC har startet innsamlingen av et nytt multiklientprogram. Programmet omfatter 9,55 kilometer 2D-undersøkelse offshore i Vest-Sumatra i Indonesia.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Den nye undersøkelsen skal komplimentere den eksisterende tidligere innsamlede data i forbindelse med den ekspansive IndoDeep-programmet som ble gjennomført og tolket i 2006 og 2008.

Den første tolkningen av Nordvest-Sumatra og Sunda gjennom Indo-programmene har indikert at alle elementer til et potensiell petroleumssystem er til stede i det nye området. Støtte av industrifinansiering skal fartøyet «Mezen» samle inn både 2D seismikk og tyngdedata.

- Når TGS startet IndoDeep-programmet i 2006 var selskapet sikre på at de vil omskrive geologien i Indonesia. Dette nye seismikkprogrammet utenfor Sumatra ble identifisert av IndoDeep-programmet, og vi er glade for å inkludere tilleggsdata i området for å avdekke potensialet for hydrokarboner, sier Rod Starr i TGS.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere