NA24.no

Thomas og Harald har sopt inn 50 millioner

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
«Senkveld»-gutta håver inn som aldri før.

Thomas Numme (43) har, sammen med Harald Rønneberg (39), gjort stor suksess med TV2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald».

Populariteten har gitt penger i kassen til begge de to profilene, og ferske regnskapstall viser at Numme nok en gang har lagt et svært godt lønnsår bak seg.

Ferske regnskapstall viser nemlig at Debut Holding, som er heleid av Numme, hadde drøye 3,98 i salgsinntekter i 2012. Dette er opp fra knappe 3,34 millioner kroner i 2011. Driftsresultatet er også hyggelig lesning; regnskapet viser at dette endte på drøye 2,3 millioner kroner, som er opp fra knappe 1,4 millioner i 2011.

Resultat før skatt endte i fjor på knappe 2, 5 millioner kroner, som er opp fra omkring 1,5 millioner kroner året før.

Dette ga et resultat på drøye 1,8 millioner kroner, som er opp fra cirka 1,1 millioner kroner i 2011. Videre viser 2012-regnskapet at Numme har gitt seg selv knappe 1,15 millioner i styrehonorar og knappe 130.000 kroner i godtgjørelse. Selskapet har tatt ut 1,3 millioner kroner i utbytte.

Ser man på regnskapstallene de siste fem årene kommer det fram at Numme har tjent over 20 millioner kroner. Siden etableringen i januar 2006 har han hatt inntekter på nærmere 22,6 millioner kroner.

Tjener mindre enn Rønneberg
De hyggelige regnskapstallene er utvilsomt med på å dytte Numme oppover på inntektsstatistikken blant kjente TV-profiler. Dette er en liste Numme har fått gode plasseringer på flere ganger tidligere, men måtte se seg slått av, blant annet, bestekompis og TV-makker Harald Rønneberg.

Også i år viser årsregnskapet, til Rønnebergs selskap Basic Holdning, at det er Rønneberg som håver inn de største summene av de to, og inntektsgapet mellom de to fortsetter å vokse. Moromannen fra Halden hadde nemlig driftsinntekter pålydende drøye fem millioner i 2012, og et driftsresultat på 3,75 millioner kroner. Dette ga et resultat pålydende 2,7 millioner kroner.

I regnskapet kommer det også fram at Rønneberg har gitt seg selv drøye 805.000 kroner i styrehonorar, drøye 166.000 kroner i annen godtgjørelse, hentet ut 800.800 kroner i lønn samt tatt ut i overkant av 600.000 kroner i utbytte.

De siste fem årene har Rønneberg meldt om inntekter på over 25 millioner kroner - som er over 4,5 millioner kroner mer enn det bestekompis, Thomas Numme, har gjort i samme periode. Siden etableringen av selskapet i april 2005 har Rønneberg samlet hatt driftsinntekter på over 27 millioner kroner.

Rønneberg med flest priser
Numme var programleder for både «Barne-TV» og »Idol», før han i 2003 fikk sitt eget TV-program sammen med Rønneberg. Siden den gang har radarparet vært å se på skjermen nesten ukentlig, og TV-personlighetene fortsetter å trekke TV-seere med sitt fredagsprogram.

Den enorme populariteten har gjort at Numme har blitt nominert til Gullruten hele 15 ganger, men er i besittelse av kun en pris - fra da «Senkveld» ble kåret til Beste underholdningsprogram i 2010.

Rønneberg viste seg for første gang på TV som stuntreporter i «Trigger». Programlederen har vunnet Gullruten-pris to ganger; publikumsprisen under Gullruten i 2004 og klassen beste mannlige programleder under Gullruten 2006.

Det har ikke lykkes NA24 å komme i kontakt med Thomas Numme torsdag formiddag.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere