NA24.no

Thon hyrer Veidekke

(Scanpix)
Tildelt byggeoppdrag i Oslo.

Veidekke Entreprenør AS er tildelt oppdragene med å bygge to nye kontorbygg i Oslo sentrum (Pilestredet 56 og Rosenkrantz gate 16-18).

Oppdragsgiver er Olav Thon Gruppen ved Thongård AS og Olav Thon Eiendomsselskap ASA. Byggene er på totalt 17.000 kvadratmeter og utføres i totalentreprise. Kontraktene er på totalt 209 millioner kroner eksklusive mva.

Prosjektet i Pilestredet 56 er et kontorbygg på 8.800 m2 i seks etasjer og to kjelleretasjer. Bygget skal oppføres i plasstøpt betong med fasader av puss og glass. Arbeidene har allerede startet og skal være ferdig august 2010.

Prosjektet i Rosenkrantz gate 16-18 er et kontorbygg på 8.000 m2 i syv etasjer og to kjelleretasjer. Bygget skal oppføres i plasstøpt betong med fasader av betong og glass. Det skal etableres et atrie som går fra plan U1 til plan 7. Over atriet i plan 7 etableres et glasstak. Arbeidene skal starte primo januar 2010 og avsluttes sommeren 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere