Etter alle utroskapsryktene setter GatoradeTiger Woods sportsdrikk på hold.

Tiger Woods sponsorer bidrar årlig med inntekter på 100 millioner dollar til golfesset. Etter den siste ukens utenomsportslige oppmerksomhet har flere av sponsorene begynt å se på sitt engasjement.

Sportsdrikken Gatorade, som eies av Pepsi, har kommunisert at de fortsetter som sponsor, men nå avslører tv-kanalen CNBC at de trekker sportsdrikken «Gatorade Tiger Focus» ut av sortimentet.

Gatorade Tiger Focus ble lansert i 2008. Tiger Woods har en lisensavtale hvor han har fått betalt etter salget. Nå sier representanter for Gatorade at de i lengre tid har planlagt å ta drikken ut av sortimentet «for å gjøre plass for spennende produktnyheter i 2010».

Selskapet Nielsen, som måler reklamemarkedet opplyser at det ikke har vært vist tv-reklame med Tiger Woods siden han kolliderte i slutten av november i år.

Sjefen for mediebyrået Carat i USA, Andy Donchin, sier til Bloomberg at det er naturlig at sponsorene kutter reklamefilmene med Woods nå.

- Det beste han kan gjøre er å komme seg ut på golfbanen, sier Donchin.

Verdens rikeste idrettsutøver
I oktober meldte den anerkjente listemakeren Forbes, som årlig lager dusinvis av lister om hvem som eier hva og hva som eier hvem, med en sak om at Tiger Woods var den første idrettsutøveren i verden som har blitt dollarmilliardær.

I utregningen sin la Forbes til grunn pengene Woods har fått fra sponsorater, pengepremier i turneringer og mye annet.

Forbes åpnet imidlertid opp for at vurderingene er feilaktige på kort sikt, men at det da kun var snakk om måneder før Tiger er den første til å tjene over en milliard dollar på idrett.

Familiekrangel
Ryktene rundt Woods begynte for et par uker siden da golfesset krasjet bilen i naboens tre. Da ble det meldt at Woods og kona Elin skal ha kranglet fordi Woods skal ha hatt en elskerinne. Husbråket skal ha vært grunnen til hans nattlige kjøretur.

Les mer: - Jeg hadde sex med Tiger Woods

- Sviktet familien
Etter flere dager med massiv pressedekning rundt hans angivelige utenomekteskapelige affære, valgte Tiger Woods for en uke siden å komme med en uttalelse der han sier at han sviktet sin egen familie.

Les Tiger Woods' beklagelse her

- Jeg har sviktet min familie og jeg angrer på de feiltrinnene av hele mitt hjerte, meldte han.

Les også:-Jeg hadde sex med Tiger Woods

Siden da har det dukket opp stadig flere damer som hevder at de har hatt et forhold til Tiger, så langt skal det være ti.