*Nettavisen* Økonomi.

Tilbake til statsministeren

Foto: Berit Almendingen (Nettavisen)

Jan-Erik Larsen tar en ny runde hos Stoltenberg.

Tidens Krav-direktør Jan-Erik Larsen ble aktivt markedsført som kandidat til toppjobben i A-pressen av sin tidligere sjef Jens Stoltenberg.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Stoltenberg og utenriksminister Jonas Gahr Støre troppet opp hjemme hos styreleder Knut Brundtland i A-pressen for å fremme Larsens kandidatur. Larsen var tidligere en sentral medarbeider i Stoltenbergs stab.

Larsen tapte imidlertid kampen om toppjobben i A-pressen til Even Nordstrøm. Stats- og utenriksministerens fremming av Larsens kandidatur ble en het potet etter at Kåre Valebrokk i fjor omtalte episoden i sin spalte i Aftenposten.

Nå skal Larsen igjen gjøre tjeneste ved Statsministerens kontor. Larsen har tidligere vært en av Stoltenbergs nærmeste medarbeidere og han har hatt et særskilt ansvar for mediestrategi. Til Dagsavisen sier Larsen at han foreløpig ikke har fått noen konkret arbeidsinstruksjon.

- Jeg skal ikke inn i tilsvarende funksjon som sist, for det er en jobb Torbjørn Giæver Eriksen har og gjør svært godt, sier Larsen til Dagsavisen.

Han har permisjon fra Tidens Krav til 1. oktober 2009.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.