NA24.no

Tine tilbakekaller melk

For å unngå mulig helsefare har TINE valgt å tilbakekalle produkter med «best før»-dato 26.02.15 som er tappet på TM Tunga og som selges i Trøndelag.
For å unngå mulig helsefare har TINE valgt å tilbakekalle produkter med «best før»-dato 26.02.15 som er tappet på TM Tunga og som selges i Trøndelag. (Tine)
Sist oppdatert:
Melk fra meieriet på Tunga i Trondheim kan inneholde plastfragmenter.

Tine opplyser at de tilbakekaller melk fra meieriet på Tunga etter en feil i produksjonen. Feilen har ført til at det er kommet ut et lite antall enliterskartonger med lett- og hel-melk som kan inneholde plastfragmenter.

- For å unngå mulig helsefare har Tine valgt å tilbakekalle produkter med «best før»-dato 26.02.15 som er tappet på TM Tunga og som selges i Trøndelag, skriver Tine i en pressemelding

Det skal imidlertid ikke være stor sjanse for at de aktuelle melkekartongene har nådd kundene.

- Etter endt tapping fredag 13. februar ble det oppdaget små fragmenter av plast på tappemaskinen. Partiet er sperret på meieriet, men de første 2500 enhetene tappet den dagen er sendt til butikk, og det er derfor en liten sjanse for at noen av disse kartongene kan ha nådd ut til forbruker.

Ettersom Tine ikke kan utelukke at plastfregmentene utgjør en helserisiko har de har dermed valgt å tilbakekalle kartongene.

- Forbrukere som har kjøpt 1 liters kartonger TineMelk lett og hel tappet på TINE Meieriet Tunga og som er merket med «best før»-dato 26.02.15, M311-07 kan ta med produktene tilbake til butikken og få erstattet produktet eller få pengene tilbake, opplyser Tine.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere