NA24.no

Tinius betaler

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Schibsted-eier Tinius Nagell-Erichsen tapte rettsaken mot sin tidligere sjåfør. Han anker ikke dommen på 400.000 kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Schibsteds største eier Tinius Nagell-Erichsen sparket sin privatsjåfør. Grunnen var at sjåføren Stein Tjomsland rygget vogna, til 5,5 millioner kroner, i et tre og vasket den uten lov, skriver Næringsliv24.

Saksøkt
Tjomsland gikk til sak mot sin tidligere sjef, og forlangte å få sjåførjobben tilbake.

Schibsteds-sjefen tapte på de vesentligste punktene i Asker og Bærum tingrett tidligere i sommer. Etter at dommen falt ville den gamle eieren anke, men slo det fra seg. Advokaten Jan L. Backer i Wikbord Rein ville ikke kommentere hvorfor Nagell-Erichsen trakk anken, ifølge Næringsliv24.

Gir seg
Tjomsland lar også saken ligge, ifølge Næringsliv24.
- Det var ikke noen veldig stor overraskelse at Nagell-Erichsen likevel ikke anket. Når han ikke gjør det, så har vi valgt å trekke motanken, sier Tjomslands advokat Arne Seemann Berg i Kvale og Co.

Dermed betyr det at dommen fra Asker og Bærum tingrett blir stående, og sjåføren mottar 400.000 fra Schibsted-sjefen. som også må betale saksomkostningene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere