NA24.no

UROLIGE: Kvinner har oftere mareritt enn menn fordi de tar med seg hverdagens bekymringer inn i drømmenes verden.
UROLIGE: Kvinner har oftere mareritt enn menn fordi de tar med seg hverdagens bekymringer inn i drømmenes verden. (Foto: Colourbox.com)

Tjen penger på å sove

Nå kan du få betalt for å gjøre ingenting

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

NASA leter etter deltakere til en omfattende studie, skriver di.se.

NA24 - din næringslivsavis

Dermed kan du få betalt nesten 30.000 kroner i måneden uten å gjøre noe.

NASA skal nemlig prøve å forstå seg bedre på hvordan mikrogravitasjonen påvirker astronauter som tilbringer lengre tid i rommet. Deltakerne skal derfor ligge til sengs i et forsøk på å simulere et vektløst miljø.

Undersøkelsen skal utføres på University of Texas, og innebærer hvile, kanskje til og med mer enn hva enkelte ønsker seg. Den skal vare i over fire måneder, og i tre av disse skal deltakerne ligge til sengs konstant.

For å få delta i studien kreves det at deltakerne klarer det amerikanske flyvåpenets fysiske tester og at de gir blodprøver som viser at de er narkotika- og røykfrie.

Lønnen på 6.000 dollar i måneden kan muligens lokke en hel del til å søke. Noe NASA ikke informerer om, er dog at det tar to måneder for astronauter å tilpasse seg tilværelsen på jorden igjen etter å ha vært i rommet en stund. Derfor kan det by på problemer å komme rett tilbake i normal jobb etter å ha deltatt i studien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere