NA24.no

Tjener 300 mill. på Idol

Sist oppdatert:
Ryan Seacrest blir tidenes best betalte reality-vert. Tredobler lønnen før neste sesong av American Idol.

Den amerikanske programlederen Ryan Seacrest kan sies å ha landet vellykkede lønnsforhandlinger denne sommeren.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Tredobler lønnen
Den populære programlederen for American Idol har signert en ny avtale med morselskapet til Idol-programmene, CKX, som er verdt ikke mindre enn 45 millioner dollar, eller 293 millioner kroner over de neste tre årene. Dette er den mest verdifulle avtale noensinne for en vert i et reality-show, ifølge Reuters.

Den nye avtalen innebærer at Seacrest tredobler dagens lønn på 5 millioner dollar per sesong.

Seacrest har i tillegg en separat avtale med kabal-tv-selskapet Comcast, og er ledende ankermann for underholdningsshowet E! Entertainment. I tillegg er han produsent for showene Keeping Up with the Kardashians og ABCs kommende serie om den britiske tv-kokken Jamie Oliver.

Forhandler med dommerne
Ifølge nyhetsbyrået er CKX nå, som forhandlingene med Seacrest er sluttført, i forhandlinger med Idol-dommerne for neste sesong av American Idol.

Overdommer Simon Cowell skal ha ytret at han kan komme til å forlate showet I neste runde. Briten skal ha hatt en kontrakt som gir ham mer enn 100 millioner dollar i året for tv-showet.

De andre dommerne, Randy Jackson, Paula Abdul og Kara DioGuardi, skal alle ha uttrykt at de ønsker å ta en sesong til. Til tross for at populariteten til American Idol har falt de siste sesongene, er realityserien fortsatt den mest sette i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere