Tjener rått på å være PR-kåt

Foto: Amanda Leddy / Splash News (Amanda Leddy / Splash News)

Kim Kardashian er av Forbes Magazine kåret til den mest PR-kåte kjendisen i USA.

31.03.12 19:16

Det er vanskelig å forestille seg noen som får mer oppmerksomhet enn Kim, Khloe og Kourtney Kardashian. Søstrene har en egen evne til å havne på forsiden av tabloidene, enten det er snakk om fødsler, bryllup, skilsmisser eller bakender.

Kim Kardashians korte ekteskap i fjor hjalp hennes show til nye høyder og har nå over tre millioner seere. Pengene renner inn.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

Forbes har fått laget en liste over de mest overeksponerte kjendisene. Kim havner på førsteplass, Kourtney kaprer åttendeplassen, mens Khloe befinner seg på en tiendeplass. Listen teller mer enn 6.600 kjente navn.

Lindsay Lohan

Det er E-Poll Research som har satt sammen listen. De mener det ikke nødvendigvis er ille med overeksponering.

- For ti år siden, var overeksponering dødsstøtet. I dag er det en nødvendighet for å gi liv til reality-TV, sier E-Poll-sjef Gerry Philpott.

Foto: Reuters/Scanpix (Reuters/Scanpix)

Kim Kardashian topper som sagt listen.

Skandaleomsuste Lindsay Lohan tar en god andreplass, fulgt av Jersey Shore-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi.

Paris Hilton

Andre vi finner på topp 10-listen er Paris Hilton, Mike «The Situation» Sorrentino og Levi Johnson, svigersønnen til Sarah Palin.

Foto: Faksimile FHM/Twitter

Reality-stjerner som Kardashiansøstrene er avhengig av eksponering for å drive sin virksomhet. De ønsker å være i rampelyset hele tiden for å få folk til å se sine swow, og kjøpe produktene deres. I deres tilfelle betaler overeksponeringen seg. Det anslås at Kim tjente rundt 12 millioner dollar i fjor, ekskludert pengene hun tjente på sitt eget bryllup, skriver avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Kardashian

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag