NA24.no

Tjente 14 mill. på tomtesalg

Sist oppdatert:
Lidl Norge tjente 14 millioner på tomtesalg på Fauske i Nordland.

For fem år siden kjøpte Lidl Norge den gamle Telenor-eiendommen for 6 millioner kroner av eiendomsselskapet til Lennart Lysvoll, skriver Avisa Nordland.

NA24 - din næringslivsavis

I mars måned i år kjøpte Reitangruppen alle Lidl Norge sine butikker og eiendommer. Hvor mye Reitangruppen måtte betale er ikke kjent, men tomtesalget i Fauske er nok en del av dette kjøpet.

Dette kan forklare at verdien på tomten økte fra seks millioner kroner til nesten 20 millioner kroner i løpet av fem år.

Lidl solgte 18. juni tomten videre til Reli Eiendom AS, et eiendomsselskap i Reitangruppen. Nå er Reli Eiendom AS i forhandlinger med bodøværingen Stig Otto Nilsen om et videresalg av denne næringstomten lengst mot vest i Sjøgata.

Selskapet til Stig Otto Nilsen vil så snart alle planer er på plass, og et kjøp avklart, reise et næringsbygg på 2500 kvadratmeter som skal gi plass til en den andre Rema 1000 butikken i Fauske.

Nå skal tomta selges for fjerde gang, og har vært gjenstand for omsetning passert 30 millioner i løpet av fem år, skriver AN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere