NA24.no

Toppadvokat vil treffe Terra-kommuner

Amerikansk stjerneadvokat tar turen til Terra-kommunene for et mulig gigantsøksmål.

De åtte kommunene som til sammen opplevde en milliardsmell etter Terra-investeringer får oppmerksomhet fra amerikanske advokater.

NA24-din næringslivsavis

Finansavisen skriver torsdag at det amerikanske advokatkontoret Scott+Scott, som er mest kjent som en av de største aktørene innenfor massesøksmål i USA, sender sin administrerende partner David R. Scott til Norge for å møte representanter for kommunene.

Hensikten er å diskutere mulig søksmål mot fiansgiganten Citigroup. Det var verdipapirer utstedt av den amerikanske gigantens kontor i London som gjorde at de åtte Terra-kommuene gikk på en stjernesmell i fjor, men det var det nå fallerte meglerhuset Terra Securities som solgte produktene til kommunene.

- Når man ser konsekvensene av det som ser ut som bedragersk framferd, så bør kommunene søke alle åpne muligheter, sier David R. Scott til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere