NA24.no

Toppanalytiker forlater Enskilda

Sist oppdatert:
Aasulv Tveitereid ønsker å prøve seg på egenhånd.

En av Norges beste analytikere ønsker nå å prøve seg på egenhånd. Aasulv Tveitereid forlater nå meglerhuset SEB Enskilda.

NA24 - din næringslivsavis

Blant annet skal han benytte mer tid på familien. Det har han gitt sine kunder beskjed om.

Aasulv Tveitereid startet karrieren i SEB Enskilda og har i løpet av få år rukket å skaffe deg et solid navn i bransjen.

Tveitereid har ved flere anledninger blitt kåret til Norges beste analytiker innenfor Offshore/oljeservice, og har sammen med de andre analytikerne i Enskilda toppet prestisjekåringene til Prospera.

I mars toppet Enskilda listen over det største meglerhuset på Oslo Børs. De omsatte 25,2 milliarder kroner den måneden og hadde en markedsandel på 7,69 prosent.

For ett år siden forlot noen av de mest sentrale personene i meglerhuset. Daglig leder Mads Syversen og corporatesjef Petter Bakken forlot Enskilda. De dannet sammen med Gaute Eie fra Carnegie og Anders Eivind Eide fra Fokus Markets Arctic Securities. Jon Gunnar Pedersen mangeårig rådgiver for olje- og energidepartementet samt nærings- og handelsdepartementet ble også med på oppstarten. Han har tidligere vært analytiker i nettopp Enskilda.

Det er også store utskiftninger i Kaupthing. Les mer: Oljeanalytiker skifter beite

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere