NA24.no

(Finn.no)

Toppet med våt drøm på rivieraen

Sist oppdatert:
Lokket av uoppnåelig strandluksus. Se hvilke fritidsboliger vi kikket mest på i år.

Nordmenn drømmer seg bort på internett. Vi kikker på kjendisers luksuseiendommer og sikler på boliger vi aldri vil få råd til.

Se bildekarusell nederst i saken

Med unntak av en håndfull milliardærer, er det ingen nordmenn som vil kunne hoste opp nok penger til å sikre seg den arkitektoniske perlen ved ved Cap d'Ail ved Middelhavet.

«En av de mest fasntastiske strandeiendommer på markedet», står det kort og godt i annonsen. Prisen er også fantastiske 310 millioner kroner.

Dette er virkelig noe helt spesielt; en klikkmagnet som har sendt den til topps på listen over de mest sette eiendommene på Finn.no.

Vi snakker om et praktfult murhus i hvitt og rosa, med søyler og en rekke fine arkitektoniske detaljer.

Isolert luksus
Eiendommen ligger for seg selv et stykke ned i en bratt åsside. Foran er det et parkanlegg med svømmebasseng som strekker seg helt frem til klippekanten. Så er det Middelhavet neste.

Den spektakulære eiendommen ligger i Cap d'Ail i Frankrike, rett ved grensen mot Monaco.

Ellers domineres listen av to svært populære områder for nordmenn på jakt ettter hytte. Blefjell og Hvaler har små, tradisjonsrike norske hytter i fleng.

Og prisene tillater seriøs vurdering hos den jevne nordmann på jakt etter hytte.

Hvaler har vært populært i hele sommer. Det viser Nettavisens tidligere månedsoversikter over de mest populære hyttområdene.

Hvaler for alle penga
På listen over de 10 mest sette annonsene, er det hele fire annonser for hytter på Hvaler. Prisene varierer fra under to millioner til over syv millioner.

Prisene på østsiden av av Oslofjorden er langt hyggeligere enn på vestsiden, der du må betale så det svir i områdene rundt Tønsberg og Sandefjord.

Som om ikke dette var nok, så er det ytterligere tre rimelige hytter på fastlandet til salgs i områdene rundt Fredrikstad.

Blefjell er også populært. Til Blefjell reiste hyttefolket vinterstid lenge før det var noe utbygging å snakke om i områder som Hafjell, Kvitfjell, Hemsedal og Trysil.

Blefjell kan riktignok ikke skilte med flotte alpinløyper. Til gjengjeld får du gode hytter til fornuftige priser, og de ligger ikke langt fra sentrale områder på Østlandet.

SE BILDER AV DE MEST POPULÆRE FRITIDSBOLIGENE:

4789

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere