*Nettavisen* Økonomi.

Toppleder takler ikke jobben uten bloggen

SIER FRA: Anita Krohn Traaseth, toppsjef i Innovasjon Norge skrev et blogginnlegg om at det var kommet drittpakker mot henne og ledelsen i selskapet. De tillitsvalgte avviser påstandene. Foto: Paul Weaver / Nettavisen

Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge skriver om interne konflikter på jobben.

03.12.15 23:25

Toppsjefen i Innovasjon Norge sier i et intervju med Dagens Næringsliv (krever innlogging) at hun blogger om interne forhold på jobben når det er krevende.

Bloggen har ikke gått upåaktet hen, og Traaseth har høstet mye kritikk for utspillet.

Her kan du tipse Nettavisens redaksjon på mail, eller ring 02060.

– Jeg er blogger og har i tre år blogget om egne perspektiver og refleksjoner rundt mine arbeidsoppgaver. jeg gjør det også når det er krevende, skriver hun i en mail til avisen.

– Dette er uvant praksis, men uten åpenheten og deling av omstillingsprosessen, også på selskapets blogg, hadde jeg aldri klart å stå i omstilingsoppgaven i Innovasjon Norge.

KOMMENTAR: Hjemme alene i Innovasjon Norge

Det var lørdag hun publiserte blogginnlegget «Ær'e her'e party». I bloggen skriver hun om at hun varslet styret om at det hadde kommet drittpakker mot henne og ledelsen i forbindelse med den store omstillingsprosessen i organisasjonen.

Ifølge Dagens Næringsliv kommer det frem i en styreprotokoll fra 22. oktober at Traaseth informerte styret om et behov for å rette fokus på en intern fryktkultur.

De ansattes tillitsvalgte avviser den påståtte svertekampanjen mot Traaseth og ledelsen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag