NA24.no

Toppsjef selger perle

Sist oppdatert:
Arne Alexander Wilhelmsen selger Vettakollens vakreste herskapshus.

«Vettakollens vakreste - stort og nydelig herskapshus - totalrenovert - usjenert med sol og utsikt - nesten inntil marka», heter det i en annonse på nettstedet finn.no

NA24 - din næringslivsavis

24 millioner
Arne Alexander Wilhelmsen selger sitt palass i Vettakollen med en prisantydning på 24 millioner kroner. Lånetaksten er 20 millioner kroner.

- Jeg vil ikke kommentere dette nærmere, sier advokat Tom E. Johnsen i eiendomsselskapet Sem & Johnsen til NA24.

Dette skal være en sjelden flott og idyllisk beliggenhet som grenser «nesten» til Nordmarka, ifølge annonsen. Bruttoarealet er på 580 kvadratmeter og tomten er på nesten to mål.

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Huset ble bygd samme år som den russiske revolusjonen i 1917, men der stopper også likheten.

Det er flott utsikt, meget solrikt, stille og meget barnevennlig.

Les også: 100 rikeste: Oslo

Rederi
Familieeide Anders Wilhelmsen Gruppen er et Oslo-basert shipping- og investeringsselskap med en 60 år lang historie hvor boligselgeren er sjefen. Arne Alexander Wilhelmsen har også andre verv. (se egen boks).

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Selskapet har vært engasjert i alt fra oljetankere, bulkskip, frakteskip for biler, cruiseskip og et utvalg av offshorefartøy.

Gruppen er i dag stor innen cruisefarten med majoritetseierskap i Royal Caribbean Cruise med 26 prosent hvor Arne Alexander Wilhelmsen også sitter i styret.

Han var fra 1996 til 1997 markedsanalytiker for selskapet, ifølge Forbes, og har en master of business administration fra IMD, i Lausanne i Sveits.

Se bilder av herligheten her

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere