*Nettavisen* Økonomi.

Tradernes favoritter

Daytraderne har hatt en strålende sommer, men handlet likevel aksjer. NA24 gir deg ekspertenes favorittaksjer.

01.08.06 11:47

Les NA24 på mobil

Mens Statoil og Norsk Hydro var de mest omsatte aksjene på Oslo Børs i juli var Pan Fish og DNO de mest populære aksjene blant nettmeglernes kunder.

NA24 - din næringslivsavis

De tre internettmeglerne Nordnet, Netfonds og Skandiabanken klarte å øke antall transaksjoner i juli med 13 prosent og hadde en samlet markedsandel på 17,89 prosent målt i antall transaksjoner.

Pan Fish var den mest populære enkeltaksjen i juli med 15.289 transaksjoner. De ti mest populære aksjene i juli blant privatinvestorer var Pan Fish, DNO, Int. Gold Exploration, Tomra, Altinex, Statoil, Crew Gold Corporation, Fast Search & Transfer, SeaDrill og Norsk Hydro, viser tall fra Nordnet.

- Det ser ut som mange privatpersoner har tatt ferie i juli, og sammenlignet med den høye aktiviteten vi har sett tidligere i år så har det vært overraskende rolig i juli. Kombinasjonen av uroen på markedet i mai og juni, usikkerheten knyttet til konflikten i Midtøsten, samt fantastisk godt sommervær har trolig ført til at kundene heller har slappet av i solen enn å handle aksjer, skriver daglig leder Lars Thorstensen i Nordnet Norge i en pressemelding.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (NA24)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag