NA24.no

Transeuro ber om suspensjon

Sist oppdatert:
Oljeselskapet jobber med en refinansiering og blir suspendert fra handel.

Det canadiske oljeselskapet Transeuro Energy har nå bedt om å få aksjene suspendert fra handel på Oslo Børs og Toronto-børsen. Årsaken er at selskapet er i sluttprosessen med en finansiell restrukturering og at partene involvert i prosessen har fått tilgang på informasjon som ikke er generelt kjent i markedet.

NA24 - din næringslivsavis

Selskapet skriver videre at de ikke kan kontrollere informasjonen som kan være kurssensitiv.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Oslo Børs melder i en separat melding mandag at de har godkjent søknaden og aksjen vil være suspendert fra handel fra og med i dag.

Transeuro opplyser at selskapet vil komme med ytterligere informasjon rundt prosessen så snart de har fått tilbakemeldinger fra deltagerne i restruktureringen.

Selskapet har i lang tid hatt en meget anstrengt likviditetssituasjon, som blant annet har medført at revisjonen av 2008-tallene kun ble påbegynt nylig.

Selskapet driver med kjøp og salg av olje- og gassrettigheter, samt lete og utviklingsaktivitet. Selskapets portefølje består av lisenser i Canada, Armenia og Ukraina.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere