NA24.no

Transocean valgte Bergen Group

Sist oppdatert:
Bergen Group har inngått intensjonsavtale med Transocean, om oppgraderings- og klassearbeid.

Bergen Group har gjennom sitt datterselskap Bergen Group Hanøytangen AS inngått intensjonsavtale med Transocean Offshore Ltd NUF for oppgradering av 3 rigger, samt opsjon på modifikasjonsarbeid på ytterligere en enhet, skriver Bergen Group i en børsmelding fredag.

NA24 - din næringslivsavis

Bergen Group mener kontrakten vil være en viktig brikke i driften i 2008 og 2009.

Intensjonsavtalen gjelder oppgraderings- og klassearbeid for enhetene Transocean Searcher, Polar Pioneer, Transocean Arctic, samt opsjon på tilsvarende arbeider på ytterligere en enhet.

Bergen Group har fått avtale om å utføre detaljprosjektering, innkjøp, og være en viktig bidragsyter for total gjennomføring av prosjektene.

Arbeidet påbegynnes i september 2008 og vil vare ut 2009. Det vil gjennomføres ved Bergen Groups anlegg på Hanøytangen like utenfor Bergen.

- Vi er svært glad for å arbeide med verdens største offshore boreselskap, sier konsernsjef Roger Simmenes i Bergen Group.

- Intensjonsavtalen illustrerer godt hvilke konkurransefordeler Bergen Group kan oppnå ved den brede base av ressurser som selskapet nå har innen offshoresegmentet. Vi har en rekke ganger bevist at vi kan gjennomføre komplekse offshoreoppdrag ved Bergen Group Rosenberg; nå begynner i tillegg kundene å få opp øynene for hvilke muligheter Hanøytangen gir, sier han i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere