*Nettavisen* Økonomi.

Tre aksjetips fra Orion

Et meglerhus er ute med tre anbefalinger på aksjer notert på Oslo Børs.

Orion Securities er ute med tre aksjeanbefalinger i dag. Meglerhuset anbefaler kjøp at Simrad Optronics, Tandberg og Polimoon.

NA24 - din næringslivsavis

Preges av gevinstsikring
Orion skriver i sin morgenrapport at Simrad Optronics preges for tiden av gevinstsikring, og varighet og dybde til den pågående tekniske rekylen kan vanskelig med sikkerhet vites på forhånd.

- Det fundamentale bildet er imidlertid uendret, og vi venter at aksjen setter nye topper senere i sommer støttet av en lav vurdering og ventet positiv nyhetsstrøm i form av forsvarskontrakter. Vårt seksmåneders kursmål er 17 kroner, men sett i lys av de gode markedsutsiktene og verdensledende produktene blir vi ikke overrasket om oppsiden er vesentlig høyere på lengre sikt, skriver Orion i sin rapport.

Oppjusterer etter tall
Meglerhuset er også positiv til videokonferanseselskapet Tandberg. Selskapet la frem tall for andre kvartal i går og Orion Securitites oppjusterer estimatene og anbefalingen fra hold til kjøp.

- Vi anbefaler å kjøpe aksjen på åpningen selv om den åpner betydelig opp. Når snøballen først begynner å rulle i teknologi-selskaper, fortsetter gjerne bevegelsen i 2-3 dager på direkten, begrunner Orion.

Polimoon får også en kjøpsanbefaling av Orion Securities. Meglerhuset mener selskapet er lavt vurdert til å være et tilnærmet ikke-syklisk selskap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.