NA24.no

Tre døde etter ishall-kollaps

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tre personer er døde og 20 er savnet etter at taket på en ishall kollapset i Sør-Tyskland mandag ettermiddag. Politiet leter i ruinene med hunder.

Ulykken skjedde i alpebyen Bad Reichenhall når den østerrikske grensen.

- Vi vet at deler av, eller hele taket i idrettshallen er ramlet ned, sier polititalsmann Fritz Braun til TV-kanalen n-tv ifølge Ap.

Redningsmannskaper er på stedet og leter gjennom ruinene med hunder, ifølge Ap. Det skal ha vært rundt 50 personer inne i hallen da taket kollapset.

Røde Kors forteller at det trolig er flere dødsfall i forbindelse med ulykken. Politiet har så langt bekreftet tre dødsfall. Samtidig er rundt 20 personer savnet.

Fotografer på stedet forteller til AP at de har sett minst ti skadde. Flere av de skadde er fraktet til en bygning like ved, som fungerer som midlertidig sykestue.

Det er uklart hvorfor taket plutselig ga etter i hallen, som ble bygget på 1970-tallet, men det skal ha falt store mengder snø i området de siste dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere