NA24.no

Trenger mer tid

Sist oppdatert:
Det norske oljeselskap er ikke totalt avvisende til en fusjon.

Den nyvalgte styrelederen i Det norske oljeselskap synes det er feil tidspunkt å snakke om fusjon akkurat nå. Til det er valget av det nye styret for ferskt.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Noreco sendte tirsdag morgen ut et forslag til en fusjon mellom seg selv og Det norske oljeselskap.

Les mer: Foreslår oljefusjon

I en pressemelding skriver selskapet at de er åpen for å bidra til konsolidering i markedet når de selv mener tiden er inne. De fremholder også at de stiller seg positivt til interessen for selskapet.

Diderik Schnitler ble mandag valgt som ny styreleder i Det norske oljeselskap. Han mener nå at det er viktig at de nyvalgte styremedlemmene i Det norske får satt seg grundig inn i selskapet før de kan vurdere samarbeidspartnere eller strukturendringer.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Jeg vet ennå ikke om forslaget om fusjon med Noreco er en god idé eller ikke. Vi er åpne for endringer i bransjen, og vil være en aktiv deltaker i slike prosesser. I en slik sammenheng kan Noreco være et av flere selskaper som kan være interessante. Jeg mener samtidig klart at med et nyvalgt styre er dette ikke det rette tidspunktet for oss å gå inn i slike samtaler, uttaler Diderik Schnitler i en pressemelding.

Den nye styrelederen vil ikke kommentere detaljene i fusjonsforslaget fra Noreco. Det skal ikke ha vært noen samtaler mellom Noreco eller ledelsen i Det norske oljeselskap knyttet til forslaget som er fremmet.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere