NA24.no

Trillet lik gatelangs for å heve trygd

Sist oppdatert:
To 65-åringer er svindelsiktet etter at de trillet liket til en død mann for å heve hans trygd.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

De 65 år gamle amerikanerne David J. Dalaia og James O'Hare trillet liket til Virgilio Cintron i en rullestol, fra en leilighet avdøde og O'Hare delte på Manhattan, til et sted hvor de kunne heve den dødes trygd, ifølge CNN.

NA24 - din næringslivsavis

- Vitner så at de to dyttet stolen med Cinton fallende fra den ene siden til den andre og de to som holdt ham oppe og forsøkte å hindre i at han falt til sidene, sier Paul Browne talsmann for politiet, ifølge CNN.

Oppdaget i lunsjen
De to 65-åringene forlot liket utenfor og gikk inn for å heve avdødes trygdesjekk på 355 dollar. Mannen bak skranken kjente Cintron og lurte på hvor han var og fikk beskjed om at de skulle gå ut og hente han.

Det som de aldrende kompisene må ha sett på som en god plan begynte å slå sprekker da en politietterforsker, som spiste lunsj på en naborestaurant, ankom for å se hvorfor en menneskemengde hadde samlet seg rundt mannen i rullestolen. Politietterforskeren oppdaget med en gang at mannen i rullestolen var død og han tilkalte kriminaletterforskere.

Tatt på fersken
Disse ankom i det O'Hare og Dalaia forberedte seg på å trille levningene etter Cintron inn, noe som førte at de istedenfor å få hevet sjekken endte opp med å bli arrestert.

Etterforskningen har vist at Cintron døde av naturlige årsaker og at han var død lenge før han ble satt i rullestolen og trillet ned gatene i New York.

De to 65-åringene risikerer nå begge å bli dømt for sjekkheftesvindel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere