NA24.no

Trøim og Midelfart saksøkt av opprørt eks-hushjelp i Miami

Kjendis- og milliardærparet Celina Midelfart og Tor Olav Trøim saksøkes av tidligere hushjelp i Miami.
Kjendis- og milliardærparet Celina Midelfart og Tor Olav Trøim saksøkes av tidligere hushjelp i Miami. Foto: Lise Åserud (NTB Scanpix)
- Hun frykter for livene til seg og sine barn, hevder hushjelpens advokat.

I 2011 kjøpte finansparet Celina Midelfart (41) og Tor Olav Trøim (51) drømmehuset på Hibiscus Island ved Miami. Det skriver Dagbladet.

Nå har den tidligere hushjelpen, Saasha Rodriguez, saksøkt dem for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven. Hun mener hun ikke fikk betalt for alle timene hun arbeidet, og at hun ble usaklig oppsagt. Derfor krever hun tilsvarende 720 000 kroner i uspesifisert erstatning, 1,44 millioner kroner i spesifiserte tap og 27 000 kroner advokatutgifter, ifølge rettsdokumentene Dagbladet har fått tilgang på.

Fredag kom også et krav fra hennes advokat, Zandro E. Palma om at Trøim, Midelfart og deres medarbeidere pålegges rettslig forbud mot å oppsøke henne.

Palma skriver i et rettsdokument at Midelfart og Trøim har drevet en «nådeløs kampanje» for å påvirke og bestikke Rodriguez til å trekke saken og at hun frykter for sitt liv og livene til sine barn.

- Stevningen har ingen reell substans. Miss Rodriguez var fullt ut betalt for tida hun arbeidet, og alle hennes påstander er tilbakevist. Det er spesielt å bli saksøkt av en person som krever kompensasjon for arbeid hun angivelig har utført lenge før huset ble kjøpt, og før jeg overhodet hadde møtt henne, sier Trøim til Dagbladet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere