NA24.no

TRUES MED AVVIKLING: Trine Grungs selskap Chills.
TRUES MED AVVIKLING: Trine Grungs selskap Chills. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Trine Grung risikerer konkurs

Sist oppdatert:
Virksomheten til bloggeren er varslet tvangsoppløst.

(dt.no): Årsaken er at selskapet ennå ikke har levert årsregnskap for 2013. Dermed er selskapet, etter flere purringer, varslet tvangsoppløst av Regnskapsregisteret i Brønnøysund.

Tvangsoppløsning er i realiteten det samme som en konkurs.

På landsbasis er det 2.319 enheter som ikke hadde sendt inn årsregnskapet for regnskapsåret 2013 før 1. april 2015. Dette utgjør 0,95 prosent av totalt 243.652 innsendingspliktige foretak, melder Brønnøysundregistrene.

– Dersom komplett årsregnskap ikke er mottatt før 15. mai 2015, vil Regnskapsregisteret begjære tvangsavvikling, sier avdelingsdirektør Lise Dahl Karlsen ved Brønnøysundregistrene i en pressemelding.

Varsel om tvangsavvikling er nå kunngjort på hjemmesidene til Brønnøysundregistrene, men selskapene har altså en siste frist til 15. mai. Allerede er det påløpt forsinkelsesgebyrer som kan nærme seg 45.000 kroner.

Chills AS, der bloggeren Trine Grung er daglig leder og eier, ble stiftet i 2011 og jobber med kampanjer innen sosiale medier for store og mellomstore bedrifter. I tillegg hadde Chills AS et samarbeid med flere av landets største bloggere.

Siste regnskap levert Brønnøysund er fra 2012 og viser en omsetning på 1.502.000 kroner med resultat før skatt på – 126.000 kroner og en negativ egenkapitalandel på 15,2 prosent.

Trine Grung sier til Drammens Tidende at hun ikke har noen kommentarer til saken.

Les flere saker på Drammens Tidende her

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere