NA24.no

Trøndere digger nissen

Foto: Shutterstock
Savner du nissen? Her finner du han.

Adresseavisen skriver nemlig mest om Julenissen. Avisen har skrevet 80 artikler om nissen siden den 1. desember. Dette viser den uhøytidelig tellingen NA24 Propaganda har foretatt i et femtitall norske papiraviser og drøye 800 nettaviser.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Også på nett skriver trøndernes hovedavis bra med nissestoff. 30 omtaler har nissen fått på nett, men de må nok se seg grundig slått av nettutgaven til Rana Blad som har omtalt mannen med hvite skjegget og røde frakken 53 ganger i desember. Det er lokalnettavisens egen nissekonkurranse som er med på å dra opp antallet nissesaker.

Nissefri sone
Medier som kanskje ikke er like glad i nissen, er nettutgavene til Grannar, Klassekampen og Bondebladet. Disse er blant dem som skriver minst om nissen.

Som vanlig er det også nissen som vinner kampen om spalteplass i julen. Jesus kan bare vise til litt under 1.000 artikler, mens nissen er nesten tre ganger så mye omtalt med 2.804 omtaler.

Ribba mest pop
Når det gjelder julerettene er det åpenbart ribba som er mest pop i landets spalter.

Den er nesten 500 ganger mer omtalt en pinnekjøttet. Og kanskje ikke overraskende er det mattips fra Osloavisene som drar opp.

NA24 har skrevet seks artikler om nissen i desember.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere