NA24.no

Tror de kan tjene på «Alfa»

(Faksimile: Alfa)
Egmont Hjemmet Mortensen har kjøpt rettighetene etter konkus.

Magnum Media AS ble tatt under behandling som konkursbo ved Oslo byfogdembetes kjennelse av 27.10.2011. Magnum Media AS sto blant annet bak utgivelsen av magasinet «Alfa».

Egmont Hjemmet Mortensen AS (EHM) og bostyret i Magnum Media AS har i dag inngått en avtale som overdrar rettighetene til å utgi magasinet «Alfa» til Egmont HM.

- Etter å ha loddet interessen i markedet siden torsdag og gjennomført møter med flere interessenter, er bostyret godt fornøyd med å ha inngått avtale om «Alfa» med en av de store og seriøse forlagshusene, sier advokat Siv Sandvik, bostyrer og partner i Bull & Co. Advokatfirma i en melding.

- Vi har etter dialog med bostyret kjøpt rettighetene til «Alfa» av boet fra Magnum Media. Dette er en taktisk handling med meget lav risiko som gir oss et visst handlingsrom i mannesegmentet fremover, sier assisterende direktør Alexander Øystå i Egmont HM i en melding.

- Jeg er veldig glad for at «Alfa» får en ny sjanse. Egmont Hjemmet Mortensen er markedsleder i mannesegmentet og har de beste forutsetninger for å ta dette videre, sier tidligere sjefredaktør Magnus S. Rønningen i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere