NA24.no

Trykkbeholdere til Venezuela

Foto: André Clark Utvik (NA24)
Hexagon vinner kontrakt.

Hexagon Composites ASAs datterselskap Ragasco AS har mottatt en ny ordre på 300.000 LPG trykkbeholdere i kompositt fra selskapet PDVSA Services Inc.i Venezuela.

NA24 - din næringslivsavis

Ordren ble vunnet som følge av en internasjonal anbudsinnbydelse fra PDVSA Services BV.

PDVSA Services BV er det internasjonale, statlige innkjøpskontoret til det statseide oljeselskapet Petróleos de Venezuela, S.A. (PDVSA). Gassbeholderne skal brukes av PDSV Gas Comunal gjennom deres eksisterende distribusjonsnettverk for LPG. PDSV Gas Comunal er også heleid av PDVSA, og drivkraften i distribusjonen av LPG til befolkningen i Venezuela.

Denne ordren representerer hvor dedikert PDVSA og myndighetene i Venzuela er til oppgaven med å modernisere sin LPG-industri. De velger nå moderne, praktiske og trygge gassbeholdere til sine innbyggere.

- Vi er svært glade for å kunne fortsette våre leveranser til PDVSA og til folket i Venezuela.Vi håper at vi vil etablere enda tettere forbindelser mellom Ragasco og PDVSA fremover. Sentral- og Sør-Amerika er svært viktige markeder for Hexagon-gruppens fremtidige utvikling, sier Erik Espeset, konsernsjef i Hexagon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere