NA24.no

Trykket Klum til sitt bryst

Kjærlighetsmodus på søketoppen.

Lørdag var det Valentinerdagen, og det er tydelig at nordmenn har tatt denne amerikanske tradisjonen til seg. Både «Valentines Day», «Valentin» og «Kjærlighetsdikt» er med på listen over de mest populære søkeordene forrige uke.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Men det er ikke bare Valentinerdagen som er med på listen. Også en kvinne som sikkert mange kunne tenke seg å date den store kjærlighets dagen gjør det sterkt på listen over det nordmenn har flittigst tastet inn i søkefeltet til Kvasir.

- Heidi Klum topper listen, noe som kan ha sammenheng med at flere i mote- og modellbransjen sist uke uttalte at de mente hun er for tykk til å gå på catwalken. Victoria's Secret sitt årlige moteshow ble vist på TV i helgen, og for dem som så Heidi Klum på catwalken i det showet kan det nok være vanskelig å forstå kritikken fra modellbransjen, sier informasjonskonsulent Renate Morken i Kvasir til NA24 Propaganda.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Blogger opp
Men det er ikke bare Klum som får blest.

- Line Victoria Huseby ligger på andreplass på trendlisten for uke 7. Programlederen fra TV2 er aktiv med egen blogg og statistikk fra blogg.no viste sist uke at Line Victorias blogg er en av de mest besøkte på blogg.no. Hennes popularitet gjenspeiles også i Kvasirs søkelogg, sier Morken.

Janteloven opp og fram
Andre ord i trendlisten viser at Rally Norway som ble arrangert i slutten av uken gis stor oppmerksomhet, og at saker fra nyhetsbildet, som at rapperen Chris Brown skal ha vært voldelig mot sin artistkjæreste Rihanna, preger nordmenns søkefelt i uken som nettopp tok slutt.

Og for dem som trodde at janteloven var død tar de feil. I forrige uke dukket den opp på en åttende plass på listen over søkene som har hatt størst økning den siste uken.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere