NA24.no

Trym-PUD’en sendt

Partnerskapet på Trym-feltet har sendt inn utbyggingsplanene for feltet.

Det opplyser oljeselskapet Færøy Petroleum mandag i en pressemelding. Selskapet har en eierandel på 10 prosent i feltet, mens danske DONG Energy er operatør.

NA24 - din næringslivsavis

Planene for utbygging og drift av Trym-feltet legger opptil at feltet skal produseres ved bruk av undervannsinstallasjoner som skal styres fra Harald-plattformen på dansk side av sokkelgrensen. Det er planlagt å gjennomføre produksjonen av olje- og gassfeltet gjennom to produksjonsbrønner.

Gassen fra Trym feltet vil gå til Harald-plattformen via en seks kilometer lang rørledning, før den sendes videre til Tyra-plattformen hvor den skal distribueres enten til Danmark eller via rørledning til Holland.

Oljen skal gå Via Harald til Gorm-feltet og deretter til land i Danmark.

Partnerskapet forventer at PUD’en godkjennes av norske myndigheter innen utgangen av året. Produksjonsstart er stipulert til slutten av 2010. Dong Energy har en eierandel på 40 prosent, mens Bayerngas har 50 prosent i lisensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere