*Nettavisen* Økonomi.

Tungsolgt luksus

Foto: (Finn.no/Privatmegleren)

Prisen jekkes ned på Oslos kanskje feteste kåk.

Investoren John Brendmoe har lenge hatt sin superlekre leilighet på Tjuvholmen på yttersiden av Aker Brygge i Oslo, til salgs.

NA24 – din næringslivsavis

Leiligheten er på gigantiske 330 kvadratmeter. Bare terrassen er på 70 kvadratmeter, noe som gir kjøperen av leiligheten en unik tilgang til sol og panoramautsikt til Oslofjorden.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Kutter prisen
Nettavisen skrev om leiligheten i slutten av mars i år. Da var prisen på leiligheten på 33 millioner kroner. Siden mars er det ingen som ser ut til å ha bitt på kroken, for nå er gigantleiligheten lagt ut på nytt.

Denne gangen er prisen jekket ned til 28,5 millioner kroner. Dermed er kvadratmeterprisen jekket ned fra friske 100.000 kroner til 86.363 kroner.

I mars sa megler Carl Fredrik Solli i Privatmegleren til Nettavisen at det er sjeldent at en slik leilighet kommer ut i markedet. Derfor burde interessenten vite sin besøkelsestid. Egentlig er gigantleiligheten en sammenslåing av tre ulike leiligheter.

1774

Bor i Spania
John Brendmoe har opplyst til Nettavisen at han selger leiligheten fordi familien har bestemt seg for å bo lenger i Spania, enn tidligere planlagt.

Brendmoe er investor, og fikk 160 millioner kroner på kontoen da han solgte sin andel i malerfirmaet Brendmoe & Kirkestuen for en del år tilbake.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.