*Nettavisen* Økonomi.

Turbo-bule leverer overskudd

Foto: André Clark Utvik (NA24)

Finansvannhullet Odeon leverer gode tall før stedet skal stenge i oktober.

28.07.08 08:48

- Jeg er ute i en båt her og kan dessverre ikke kommentere, sier Bent Finset, som eier halvparten av selskapet Lodexer Restaurantdrift.

NA24 - din næringslivsavis


Levere overskudd
Lodexer Restaurantdrift – som drifter Odeon på vestkanten i Oslo - dro inn knappe 26 millioner kroner i fjor, som er en forbedring fra knappe 21 millioner kroner året før.

Driftsresultatet endte på 803.000 kroner, som er opp fra 503.000 kroner året før. Resultatet snur fra 520.000 i underskudd i 2006, til 535.000 kroner i overskudd i fjor.

Eierne Finset og Natvig deler et utbytte på 340.000 kroner. Egenkapitalen er på 670.000 kroner. Gjelden - fratrukket fjorårets utbytte - er på 3,4 millioner kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Solgt
Odeon har etter hvert fått et legendarisk stempel for å være finanskjendisenes «numero uno» sted i sommerhalvåret. Turbotirsdagene trekker fullt hus med champagne og rosévin i sommervarmen. 1. oktober er det slutt.

Selskapet Drueklasen – som er selskapet bak utestedene Druen og Åpenbar på Aker Brygge– har kjøpt Odeon. Det skal bli nattlig spisested som serverer pizza.

Turbo-duoen skal være i etableringen av nytt sted og ser etter nytt lokale.

- Vi skal ha et mindre utested og gå dypere mot vest, sa Finset til Dagens Næringsliv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.