NA24.no

Turbo-bule leverer overskudd

Foto: André Clark Utvik (NA24)
Sist oppdatert:
Finansvannhullet Odeon leverer gode tall før stedet skal stenge i oktober.

- Jeg er ute i en båt her og kan dessverre ikke kommentere, sier Bent Finset, som eier halvparten av selskapet Lodexer Restaurantdrift.

NA24 - din næringslivsavis


Levere overskudd
Lodexer Restaurantdrift – som drifter Odeon på vestkanten i Oslo - dro inn knappe 26 millioner kroner i fjor, som er en forbedring fra knappe 21 millioner kroner året før.

Driftsresultatet endte på 803.000 kroner, som er opp fra 503.000 kroner året før. Resultatet snur fra 520.000 i underskudd i 2006, til 535.000 kroner i overskudd i fjor.

Eierne Finset og Natvig deler et utbytte på 340.000 kroner. Egenkapitalen er på 670.000 kroner. Gjelden - fratrukket fjorårets utbytte - er på 3,4 millioner kroner.

Solgt
Odeon har etter hvert fått et legendarisk stempel for å være finanskjendisenes «numero uno» sted i sommerhalvåret. Turbotirsdagene trekker fullt hus med champagne og rosévin i sommervarmen. 1. oktober er det slutt.

Selskapet Drueklasen – som er selskapet bak utestedene Druen og Åpenbar på Aker Brygge– har kjøpt Odeon. Det skal bli nattlig spisested som serverer pizza.

Turbo-duoen skal være i etableringen av nytt sted og ser etter nytt lokale.

- Vi skal ha et mindre utested og gå dypere mot vest, sa Finset til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere