NA24.no

SATT PÅ VENT: Else Kåss Furuseth har vinket farvel til sine medarbeidere. Mediebyrået Carat tror TV 2 og konsernsjef Alf Hildrum planlegger høsten uten henne.
SATT PÅ VENT: Else Kåss Furuseth har vinket farvel til sine medarbeidere. Mediebyrået Carat tror TV 2 og konsernsjef Alf Hildrum planlegger høsten uten henne. Foto: Heiko Junge

TV 2 vinker farvel til «Else»

Sist oppdatert:
Sentralt plasserte kilder i TV 2 bekrefter at Else Kåss Furuseths talkshow tas av plakaten.

Hele redaksjonen som produserte storsatsingen er i sving med nye prosjekter, og spekulasjonene har vært mangetallige om at programmet ikke kommer tilbake på skjermen.

Nettavisen får tirsdag bekreftet fra flere kilder i TV 2 at kanalen ikke har henne med i sine planer for høsten, men at døren ikke helt er lukket for den populære komikeren.

- Programmet kan dukke opp igjen på et senere tidspunkt, sier en TV 2-kilde.

Taus om framtiden

Else Kåss Furuseth ønsker ikke å kommentere saken. Den ellers så snakkesalige humoristen henviser til TV 2.

- Else Kåss Furuseth er en av de best likte og morsomste humorister i Norge, og blir garantert å se på TV 2 også i framtiden. Når det gjelder enkeltstående programserier er det noe vi evaluerer etter hver sesong, og hva som skjer videre med «Else» er fortsatt ikke avklart, skriver kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til Nettavisen.

Seertallene for «Else» er godt og vel halvert. Saken blir ikke bedre av at i overkant av 50 prosent av seerne er over 50 år. Det er en målgruppe som ikke er kommersielt interessant.

Smart å sette konseptet på hold

- At det nå tas av handler nok mer om alternativer som kan levere like godt, eller at man rett og slett tar en pause fra programmet for å vedlikeholde konseptet, sier Per Christian Strand Teslo, TV-ekspert i mediebyrået Carat, til Nettavisen.

Før «Else» så gikk «Solsidan» og «Privat Praksis» på samme tid, og dette snittet på henholdsvis 231.000 og 201.000 seere.

USIKKER PÅ «ELSE»: TV-ekspert Per Christian Strand Teslo tror TV 2 kan lykkes like bra med andre TV-programmer.

- Dette er på høyde med «Else», og er kanskje mer gunstig rent kostnadsmessig. «Else» har helt klart levert, og hun er godt likt. Det kan være smart å sette konseptet litt på hold slik at det ikke slites ut, spesielt siden kanalen har hatt program med seertall som er helt på høyde i samme periode tidligere, fortsetter Teslo.

Else Kåss Furuseth sluttet i «Torsdag kveld fra Nydalen» for å lage talkshowet «Else».

Furuseth har tidligere vært programleder og medarbeider i flere radioprogrammer på NRK P3. Hun har også laget reportasjer og serier til P3TV.

Her er seertallene til programmet:

STUPER: Seertallene for «Else» er ikke lystig lesning.


Hva synes du om «Else»? Si din mening i kommentarfeltet!

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere